Rătăcirea actorului Dorel Vișan. Îi admiră pe Putin și Kirill, înjură Europa, laudă comunismul și plânge după „patrioții extraordinari” Ceaușescu și Dragnea

0
78

A trecut neobservată, în spațiul critic mediatic, o emisiune „de gală” (!) realizată de Anca Alexandrescu pe 11 martie 2024, în care invitați au fost actorul Dorel Vișan și agitatorul putinist Cozmin Gușă. Din nefericire, renumitul artist a promovat un discurs la fel de putinist, dar și nostalgic-ceaușist, cu laude mincinoase aduse regimului comunist.

Stimulat de prezența în emisiunea „Culisele Statului Paralel”, prin video, a putinistului Cozmin Gușă (clujean ca și el), actorul Dorel Vișan (86 de ani) a început printr-un puseu nostalgic ceaușisto-dragnist. El îi consideră „patrioți extraordinari”, la grămadă, pe Burebista, Nicolae Ceaușescu și Liviu Dragnea!

Cozmin Gușă s-a dezlănțuit într-un putinism grețos și un anti-occidentalism mizerabil: „Personalitatea numărul 1 a lumii BRICS este Vladimir Putin – patriot, din câte se vede. Asta, în lumea cealaltă. În lumea noastră, euro-atlantică, personalitatea numărul 1 este o domnișoară, pe numele ei Taylor Swift. Deci, domnișoara asta, care se implică în politică, care vine în tureu de luna viitoare în Uniunea Europeană, ca să scoată tinerii la vot, când scoate o vorbă, sute de milioane o ascultă și sunt gata s-o urmeze, orice-ar face. Adică avem pe de-o parte un tip serios, dar dictatorial, căruia nu-i place democrația și care n-are talente deosebite…”.

mai mult la :

Rătăcirea actorului Dorel Vișan. Îi admiră pe Putin și Kirill, înjură Europa, laudă comunismul și plânge după „patrioții extraordinari” Ceaușescu și Dragnea

 

Lasă un răspuns