Vin la Munte : Anuntam, cu deosebita placere, organizarea celei de-a VII-a editii a Festivalului „Vin la munte”

0
13

An de an, strangem producatori de top, vinuri rare sau proaspat lansate, alaturi de importuri pretioase si le aducem in fata publicului iubitor de vin. Vino sa gusti si tu!

 

Anuntam, cu deosebita placere, organizarea celei de-a VII-a editii a Festivalului „Vin la munte”, care se va desfasura in perioada 8-9 iunie 2024. Evenimentul este organizat de Le Sommelier Depot, alaturi de Design For Your Business, in parteneriat cu Selgros si cu sponsorii oficiali si va avea loc la Hotel Kronwell din Brasov.

Succesul din editiile precedente ne-a determinat sa continuam povestea celui mai mare festival de vinuri din Transilvania, succes asigurat de participarea record a cramelor din România, dar si de impresionantul trafic de peste 2.000 de iubitori ai acestei licori magice, vinul. Ne-am unit eforturile pentru a depasi din punct de vedere organizatoric editiile precedente si de a aduce nume noi si consacrate in domeniu, care vor fi prezente cu stand si cu evenimente la aceasta editie de exceptie. Nu vor lipsi conferintele, masterclass-urile interactive pe diferite teme si nici apreciatul concurs de vinuri prezidat de dl. Radu Rizea. In calitate de expozant veti avea posibilitatea de a face cunoscute produsele in mod direct, unui public numeros, format din profesionisti si consumatori.

Lasă un răspuns